Old Irish Pub Beleving

De Old Irish Pub is uw thuis weg van huis.


De Old Irish Pub is de grootste pubketen van de Scandinavische regio. Wij zijn een pubclub voor het volwassen publiek en we nodigen je uit om de hele nacht te dansen op de grootste hits uit de jaren 80 en 90. Of spreek gewoon af met vrienden onder het genot van een biertje van de tap, bekijk de grootste voetbalwedstrijden op het grote scherm, speel een potje pool met je vrienden of ervaar een van onze vele boeiende liveconcerten met echte Ierse livemuziek.


Elk weekend vliegen we speciaal geselecteerde muzikanten uit Engeland en Ierland over om onze gasten de perfecte authentieke concertervaring te bieden. In onze kalender op deze pagina kun je zowel het concert- als het voetbalprogramma zien.


Bij ons kunt u ontspannen, een korte pauze nemen en plezier maken.
U wordt met open armen ontvangen door onze uiterst toegewijde en bekwame medewerkers, die ervoor zorgen dat u zich altijd welkom voelt. Hier heerst een gastvrije, warme en informele sfeer. Dit komt doordat onze medewerkers elke dag hun best doen om de hoge standaard van ons merk te waarborgen. We zijn er trots op dat we voor elke gast een unieke en professionele ervaring kunnen creƫren.


We zien er naar uit je te verwelkomen!